neděle 12. června 2011

Opět budeme budovat..

zatím stále čekáme na dveře.
Poté se vrháme na kuchyň.
Jenže teď, babo raď !!!
Zamilovala jsem se do černé retrolednice,
zároveň však miluju masivní pracovní desku.
No a teď co s tím?
Zatím jsem nakloněná k černé variantě, ale kdo ví !?

.. Co myslíte? ..






P.S. Uspořádání už je nejspíš definitivní.

11 komentářů:

  1. Nerada bych byla takový ten typ, který když si jeho kamarádka zkouší dvoje šaty a stojí nerozhodně s tázavým pohledem před zrcadlem, řekne jen: "sluší ti oboje"! Ráda bych byla ten typ, který přesně a jasně řekne: "vem si ty červené, v těch bílých máš velký zadek". Jenže...já jsem hrozně nerozhodná, tím spíš, že tu předkládáš dvě naprosto dokonalé varianty kuchyně. Pvní varianta s černou retro lednicí je šik a šíííleně elegantní. A to já miluju! Jenže ta druhá varianta na dálku dýchá stylovou čistotou...A to já miluju!
    Tak, a teď babo raď!
    ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Eliško, Vivi přede mnou to napsala moc hezky :))) když nad tím tak přemýšlím, první varianta je moc krásná, elegantní, ale jasná... dominantní bude lednice a deska....a bylo by hezké to asi nechat vynikat a ničím nemíchat....druhá varianta je jemná, dá se s ní dále více pracovat a následně pak i kombinovat s nejrůznějšími barvami....u té černé varianty by se mi asi míchání barev moc nelíbilo...maximálně jeden solitér- třeba růžový kichenaid? :-))) Takže já jelikož občas potřebuju změnu, šla bych do druhé varianty... pro její něžnost, možnost jednou zvolit růžové, jednou červené, jednou bl.modré doplňky dle nálady....ale jelikož tě už nějaký čas na blogu pozoruji, jsi svým barvám věrná, tudíž ty si tu první variantu můžeš dovolit :)))) Tak šťastnou volbu :)Martina

    OdpovědětVymazat
  3. MIlá Eli, holky to napsaly moc krásně :-) Já osobně pro černou moc nejsem (i z čistě praktického hlediska, když si připomenu svého syna :-)))) Já bych určitě volila variantu světlejší, je čistá a myslím, že na dlouho krásná :-)
    Těším se na vásledek a přeji krásné letní dn
    Kačka

    OdpovědětVymazat
  4. Takže že bych zase trochu zamíchala karty ať je to 1:1? Nedávno mě potkalo to samé - zamilovala jsem se do černé lednice. Původně jsem chtěla vzplanout úplně k jiné barvě, ale láska si nevybírá. A lednice rozhodla o tom, že pracovní deska bude černá (kuchyň bílá). Mám ráda černobílou kombinaci, je nesmrtelná a podle mě se také skvěle kombinuje. A lépe k ní ladí výraznější barvy na doplňcích doplňky. Takže pokud chceš londýnského kocourka elegána jdi do černobílé, pokud něžné francouzské či skandinávské koťátko tak zvol druhou variantu. Renata .o)

    OdpovědětVymazat
  5. Krasny den zelam, Vas blog sledujem uz dlhsiu dobu a nedalo mi nezapojit sa do tejto zaujimavej debaty. Obe varianty su krasne, ale radsej by som sa priklonila k tej druhej svetlejsej. Ako tu uz aj odznelo, je to praktickejsie, tiez je to lepsie kombinovatelne s inymi doplnkami a farbami a je to taka stara dobra kombinacia, ktora je krasna aj po rokoch. Mam znamu co si dala ciernobielu podlahu a za dva roky ju menila, lebo sa jej po case zdala chladna. Chapem, ze niekto ma rad tuto chladnejsiu variantu, ale ja osobne som za teplejsi vyraz domova.....som zvedava, aky bude vysledok a drzim palce :-)

    OdpovědětVymazat
  6. No, upřímně - to jste mi toho moc neporadily :D
    Vím, že toto dilema si budu muset rozřešit sama, ale každá připomínka je dobrí a k zvážení.
    Jen s barvama to zrovna v mém případě neuhrajete.
    Jsem věrná svým střídmým barvám a největším odvazem bývá maximálně občasně semtam červená na Vánoce :)
    Je pravda, že ta deska z masivu je krásná .. nadruhou stranu jsem jí už celkem všude přemlsaná a hlavně, nechci se vzdát černé lednice !!! Jelikož jí ♥miluju♥ !!! Tak co se vlastně ptám, že? Mám tak nějak celkem přesnou představu, jak bych chtěla, aby to vypadalo. Mimochodem v kuchyni bude stejná dlažba jako je v chodbě.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, ja jsem take pro svetlejsi variantu, i kdyz uz mas asi rozhodnuto:) Kazdopadne mi tam nad sporakem chybi digestor at uz jakakoliv.. Z.

    OdpovědětVymazat
  8. Eliško, styl je nádherný, kuchyň bude krásná, jenom z praktického a funkčního hlediska vidím,
    že nad sporákem máte .... poličku.. ? a žádnou
    digestoř? není místo na poličku těsně na zdi za
    sporákem....
    ale možná špatně vidím :-)

    hanka

    OdpovědětVymazat
  9. Tak Eli chodím se kochat k tobě dlouho, komentáře moc nepíšu, neb času momentálně není nazbyt, ale tohle musím:-)
    Stačí se kouknout k tobě na blog a je to jasné, prostě první varianta, to jsi ty:-)A ještě k tomu ty dlaždice co máš i v chodbě...hmmm nádhera...
    Druhá varianta je také krásná ne, že ne, ale.....možná mi to tak přijde, ale mám pocit, že je těhle kuchyní už nějak moc...:-)
    Takže já jsem pro první variantu, ODVÁŽNOU, ELEGANTNÍ, ČISTOU, NEOKOUKANOU, a NADČASOVOU....:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Evičko moje zlatá ..
    Upřímně děkuji za podporu, našli se zlí jazykové, kteří tvrdí, že budu otrokem své kuchyně .. inu proč ne, když po ní tak zoufale toužím ????
    Souhlasím s tím, že varianta č. 2 už mě trochu nudí.
    Pusinku dětičkám..
    El.

    OdpovědětVymazat
  11. El, koukám, že jsi byla u mne na návštěvě, za což moc děkuji!!! A co myslíš, jakou že budu mít kuchyni v tom našem prostoru? No jasně že bílou statku s masivní deskou :) Je moje vysněná a jak jsem vymýšlela, přemýšlela, ani by se tam jiná nějak nehodila - k těm starým prostorám, dřevěným podlahám, dveřím... Proto si neber ani ty svoje sny, představy a touhy! Zdravím!
    P.S. A víš odkud pocházím? Z Lubence :). Mám tam rodiče, brášku i syna. :)
    Marionneta

    OdpovědětVymazat