čtvrtek 3. listopadu 2011

Listopadový camping

Upozorňuji, že jsem se nezbláznila.
KEMPUJEME !!!
A to přímo ve vlastním obýváku.


Snad bude do prosince hotovo.. i když určitě ne zcela.

"Děkuji tímto výrobcům instatních jídel a také všem příbuzným,
kteří nás zvou a budou zvát
(alespoň dočasně)
na víkendové obědy."

P.S. : Babičko Salingerová, těšíme se v sobotu ! :)

6 komentářů:

  1. Eli, holka zlatá, cítím s tebou! kolik takových kempů jsem už zažila...Vydrž, ty výsledky stojí za to! U tebe určitě!
    Pohodový večer, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Helí,
    děkuji za podporu a slova útěchy,
    nicméně musíme přežít :)
    Pusu El.

    OdpovědětVymazat
  3. El, tak snad vám vyjde počasí :D A počkej až bude všechno komplet, tak se ti zase nebude chtít nic začít používat, že se to hned umaže. Já prostě odmítám péct. Jedinou troubu jsem zatím ubránila. Čára

    OdpovědětVymazat
  4. El, to musí být docela boj o jedinou židli.:-) Jsem si jistá, že až bude hotovo, bude to naprosto úžasný a z obývákového kempu zůstane jen legrační vzpomínka. Držím palce!

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Eli,
    při přečtení nadpisu jsem byla zvědavá na ten ohýnek v obýváku, na konzervy od lanšmítu (-píše se to "piš jak slyš"?), oboustrannou kostkovanou deku a košíček s kuřetem (teď jsem smíchala dohromady letní piknik a čundrování, ale i tak jsem se netrefila). Kempujete trochu umírněněji, zkrátka listopadově, ale nic to nemění na Vašem originálním žití a na tom, že budete mít opravdu na co vzpomínat, až koncem prosince zasednete ke kaprovi a salátku a budete se už jenom těšit z vykonaného díla!!! Moc fandíííííííííííííím! Vivi

    OdpovědětVymazat
  6. My jsme takhle jednou překempovali vánoce. Štědrý večer strávený na jedné posteli uprostřed velkého pokoje plného krabic nebyl nic moc, ale zase je nač vzpomínat. Držím palce:)

    OdpovědětVymazat