neděle 15. ledna 2012

Do jara daleko..

a mně to vůbec nevadí !!!

Konečně dorazila zima.
Snad se zdrží o něco déle.
Příroda to potřebuje.
A my koneckonců také.
V týdnu jsme na procházce potkávali stromy,
na kterých už byly "kočičky".
A tak by to být nemělo ..
Mnohé z Vás sklidily vánoční dekorace
a do oken nasadily narcisky.

Kam to pořád spěcháme?

Všechno má svůj čas.

Nakoupila jsem si nové textílie v H&M.
Ubrusy, utěrky, ručníky, předložky ..
a mám vééélkou radost.

13 komentářů:

  1. Eliško, souhlasím s tebou, je přece polovina ledna...Nakoupila si parádně, krása!
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Eli,
    ach, jak s tebou souhlasím! Všude teď čtu o tom, jak se už všichni těší na jaro, jak je štve právě napadaný sníh a já se nestačím divit - proč pořád chceme něco, co právě není?! Moc si zimu užívám a jsem ráda, že ani Ty nikam nespěcháš!
    A netušila jsem, že HM má doplňky do bytu! To si budu muset obšlápnout ;-).
    Měj se krásně. Vivi

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Eli,
    věty už pomalu stěhuju k nám domů, ale sněhové vločky ráda nechávám. Prosím Tebe, HaM home jde sehnat už i u nás v ČR v prodejnách??? Já jsem se naprosto zamilovala do jejich svíček! U nás HaM zatím není vůbec a na netu jsem nic moc nenašla, takže mám jásat a udělat si výlet do Prahy?:-D
    Užívej zimu s novým textilem

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Eliško,
    moc se mi líbí, jak mají najednou všichni rádi zimu. Však já taky :), to bílo, křehko, sněžno... A se zmrzlým červeným nosem vypadá i morous vesele.
    Nákup z H.M se povedl!
    Hezký nový týden. M

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Eliško, jsem ráda, že jsi to napsala. To uspěchané jaro mi taky nějak vadí, i když osobně je mám raděj než zimu. Ale moje děti se radují, že si konečně užívají zimu a já se raduji s nimi. Jak píšeš - všechno má svůj čas. Jinak moc pěkný nákup! Slávka

    OdpovědětVymazat
  6. Milá Eli, naprosto souhlasím není kam spěchat, vždyť zima ještě vůbec nebyla a u nás Praze není po sněhu ani stopa! My musíme za sněhem na hory. Také mám ještě zimní výzdobu a užívám si jí. P.s. mám stejnou otázku jako Šárka: H&M home u nás? Jsou krásné a parádní přírodní deko :) Krásné dny, R.

    OdpovědětVymazat
  7. Posílám pozdrav ze zasněženého severu :)

    Jsem ráda, že alespoň pár z Vás sdílí můj názor. Já sice výzdobu jako takovou taky sklidila, ale v okně mám ještě pořád papírové handmade 3D kouličky a všude se mi povalují šišky, svíčky a větvičky. Na nějaké tulipány, nebo snad polštáře s kvítky mám ještě spooooustu času.

    A k otázce HM Home, nejspíš Vás zklamu.. tuším, že u nás k sehnání není. Já jej mám z Německa, máme to kousek.

    El. ♥

    OdpovědětVymazat
  8. I já posílám pozdrav ze severu, sice jen ledového... V našem městě je sněhu poskrovnu, ale pár desítek metrů výše, v kopcích, je ho dost. I já nikam nespěchám....myslím si, že všechno má svůj čas. Často si stěžujeme, jak "ten život letí ", ale děláme si to sami. Spěchem, neklidem, strachem, že nám něco uteče ? Jen ať je ještě zima, všichni to potřebujeme, my lidi, rostliny i zvířata..A plést,háčkovat,šít...můžeme v klidu, dočkáme se...Hezký den Milky

    OdpovědětVymazat
  9. Já se po H&M Home sháněla loni v létě v Berlíně a bylo mi řečeno, že se to prodává jen přes internet, tak jsem psala dotaz, zda zasílají do zahraničí, a bylo mi řečeno, že ne. Tak možná se něco změnilo? :-/

    OdpovědětVymazat
  10. Eliško, ačkoliv nejsem pravidelný návštěvník Tvého blogu, musím souhlasit s tím, že není dobře zimu jen tak přeskočit. Zima v našich podmínkách vždy byla a příroda s ní počítá. Pokud se to někomu nelíbí, měl by stát medvědem nebo odstěhovat do teplých krajin. Vše má svůj čas, tak proč spěchat? Ještě musím pochválit nákup - krásný přírodní motiv.
    Marcela

    OdpovědětVymazat
  11. Milá Eliško,
    ten nákup je fantastický...moc by se mi také něco takového líbilo...
    A zimu můžu,konečně dorazila...:-)

    A stav se u mně na blogu pro ocenění.
    Krásný večer.
    Petra

    OdpovědětVymazat
  12. Eliško, a můžu se zeptat, kde v německu? Já jsem v HM sekci HOME nenašla, mám tam vybrané povlečení. Předpokládám, že to nebylo hned za hranicema, vid? Klidně do IP na FB. Děkuju a přeju krásný den, Monika :)

    OdpovědětVymazat