pondělí 12. března 2012

Květinové pondělí ..

.. zní to rozhodně lépe, než-li pondělí pracovní !
Co myslíte?

I když mám volno, přesto nezahálím.
Věnuji se jarnímu úklidu.
A to včetně všech šuplíčků, přihrádek, poliček ...


Berete jarní úklid jako přežitek?
Nebo jej striktně dodržujete, se vzpomínkou na to, kdy Vám máma vtiskla hadr do ruky..?


6 komentářů:

  1. Milá El,
    jé, vy to máte doma jako v pohádce. Jíst z podlahy není u vás žádný problém, viď? ;-)
    Mně uklízení nevadí. Můj dům, můj hrad - ráda o něj pečuju. On mi za to dává rychle načerpatelnou energii a radost, že máme tak příjemný místo k žití. To je fér, ne? ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna včera mamka dělala jarní úklid a já se tento týden musím vrhnout na velký úklid pokojíčku:)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásny jedálenský kút Eli!
    U nás robíme s deťmi jarný "úklid" :)každý piatok alebo sobotu. Upratujem rada - zbožňujem , keď je všetko čistučké a vyukladané ... potom tá dobrá energia ľahšie prúdi po celom dome ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Úplně cítím tu pohodu v duši, kdy je vše čisté, voňavé, poskládané, všechno na svém místě... Jarní a předvánoční úklid musí být :-), všechno ven, pak roztřídit a zpátky dovnitř pěkně srovnat - jen můj muž to absolutně nesnáší, vždycky pro něj najdu hrozně moc důležitých úkolů :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé, Eli, ty si mě pobavila. Tenhle tvůj článek nesmí číst nikdo od nás - to by bylo řečí, že my nemáme jen jarní, ale i podzimní, letní, týdenní, denní...mají to se mnou těžké!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Eli, fotka tvé kuchyně - jídelny mi hodně připomíná moji, stejný stůl i židle na stejném místě pod oknem u radiátoru, i linka je na stejném místě....pro mě krásná inspirace. Jen ten náš stůl je stále obložený ..., a stejně tak i parapet, pořád je málo místa....u tebe to vypadá nádherně ! Jarní úklid - ano, myslím, že nejvíc mě to chytně tento víkend, protože to bude to pravé počasí....

    OdpovědětVymazat